Morgan Carter , o actrita adolescenta de la Hollywood, duce o viata guvernata de tot felul de excese si de dependenta de alcool.

Dupa ce se prabuseste in fata unui club de noapte, mama ei o trimite sa traiasca sub anonimat alaturi de matusa ei, Trudy, in Indiana.

Ea isi ia un nou nume, Claudia, si nu are nici o problema sa se „piarda” printre ceilalti tineri, care, in mod evident, nu au televizor si nici nu citesc reviste, de vreme ce nu o recunosc. Cu o infatisare nou nouta, dar cu un buget serios afectat, Morgan se inscrie la liceul din localitate, unde, pentru inceput, nu pare sa se integreze de nici o culoare.

Asta pana cand se imprieteneste cu Eli, un tip foarte dragut, care ii face cunostinta cu sora sa, Emily, si cu prietenii acesteia. Atunci cand Emily o invita pe Morgan sa ramana la ea peste noapte, Debbie, care il place pe Eli, ii spune sa stea cat mai departe de acesta. Ramane de vazut daca sentimentele ei pentru Eli vor fi mai puternice decat amenintarile rivalei sale.

< download torrent film True Confessions of a Hollywood – Confesiunile unei actrite de la Hollywood (2008) (trailer) >
< download subtitrare film True Confessions of a Hollywood – Confesiunile unei actrite de la Hollywood (2008) (trailer) >

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *