Sweet Lemon – trupa care işi invita fanii sa fie scenaristi, pentru videoclipul piesei „Make me wanna”

Trupa Sweet Lemon lanseaza o provocare in randul tuturor celor care viseaza sa isi vadă ideile transpuse pe micul ecran.

Pentru ca piesa „Make me wanna”, produsa de Narcotic Sound si lansata recent de trupa Sweet Lemon, a fost primita cu mult entuziasm de catre ascultatori, cei trei membri au decis sa duca succesul mai departe. Ritmul dinamic al melodiei cu „a widi widi” a captat imediat atentia publicului, astfel incat la scurt timp dupa lansarea sa online s-au strans peste 100.000 de vizualizari, la care se adauga alte cateva mii de download-uri de pe site-ul oficial al trupei, www.sweetlemon.ro

Avand in vedere reactiile favorabile, urmatorul pas pe care cei de la Sweet Lemon sunt hotarati să-l faca este filmarea unui videoclip, cu prilejul caruia  trupa provoaca publicul la un super-concurs.

„De cate ori nu ni se intampla sa vibram pe ritmul pieselor care ne plac si ne imaginam propriile povesti derulandu-se? Tocmai pentru ca vrem ca videoclipul pentru Make me wanna sa rezoneze cu dorintele publicului, ne-am gandit sa ni-l alaturam în demersul de realizare a acestuia”, afirma Andreea Crepcia, solista Sweet Lemon.

Intra pe site-ul lor www.sweetlemon.ro, asculta „Make me wanna” si scrie la adresa contact@sweetlemon.ro ideile tale despre cum vezi tu videoclipul piesei, pana pe 10 octombrie 2010. Daca esti creativ si talentul tau ii surprinde plăcut, poţi caştiga 500 euro, ai ocazia sa faci cunostintă pe platourile de filmare cu ei si iti poti vedea povestea filmata live.

Mai multe informatii despre concurs pot fi citite si pe pagina de Facebook a trupei, la adresa www.facebook.com/sweetlemonmusic, iar castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www.sweetlemon.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *