Concertul The Wailers se va mai tine la Sala Palatului. Data ramane aceeasi, noua locatie fiind Arenele Romane, din Parcul Carol. The Wailers a fost fondata in 1969 chiar de Bob Marley.


Din pionieri ai genului reggae, muzicienii au reusit sa transforme acest nou stil muzical intr-un adevarat fenomen global, devenind astfel adevarate simboluri Jamaicane pe tot mapamondul.

Concertul pe care renumita trupa The Wailers il va sustine la Bucuresti, pe 10 septembrie 2010, va avea loc la Arenele Romane. Initial spectacolul era programat la Sala Palatului, decizia de schimbare a locatiei fiind determinata de faptul ca Arenele Romane sunt mai incapatoare, oferind o vizibilitate mult mai buna pentru toti participantii.

Situata in aer liber si cu o acustica excelenta, locatia este ideala pentru concertul energic pe care l-au pregatit membrii formatiei The Wailers. In deschiderea concertului The Wailers, trupa El Negro va prezenta publicului piese de pe noul album si hiturile „Ploaia” „Lasa-ma” si „Lumina la baie” intr-o combinatie reggae de zile mari.

O alta veste buna pentru fanii The Wailers este noul pret al biletelor. Toate biletele pentru concert vor avea un pret unic de 90 de lei, pentru a permite accesul la spectacol unui numar cat mai mare de iubitori ai genului reggae.

Programul evenimentului ramane neschimbat: accesul la concert este permis incepand cu ora 20.

Concertul de la Bucuresti este organizat de King Size Production si Bring the Noise.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *