Vocea lui Dolores O’Riordan, cunoscuta vocalista a trupei irlandeze The Cranberries, a rasunat aseara, in premiera pentru fanii din Romania, la Zone Arena Bucuresti.

Trupa si-a facut aparitia pe scena la ora 21.00, iar Dolores, imbracata intr-o rochie roz cu volane, a salutat publicul care o aclama frenetic, multumind celor prezenti pentru ca au asteptat cu nerabdare show-ul trupei.

Piesa care a deschis concertul a fost „Analyze”, iar cantareata a inceput din nou sa comunice cu fanii. „Vad acolo un copil. Hei, tati, e superba!”, i-a strigat Dolores taticului care-si tinea fetita pe umeri. „Cranberries este in sfarsit in Romania. Este bine sa fim aici, intre prieteni”, a continuat cantareata irlandeza dupa ce a interpretat „Dreaming my dreams”, piesa comupsa in urma cu 16 ani.

Energia ei debordanta a contaminat inca de la inceput publicul de la Zone Arena, care a cantat in permanenta alaturi de ea. De altfel, show-ul a fost o trecere prin istoria muzicii The Cranberries, artistii punctand cele mai importante hit-uri. Clasicele „Zombie”, „Dreams”, „Animal Instinct”, „Salvation”, „Linger”, „When You’re Gone”, dar si „Are You Listening” (2007) sau „No Baggage” (2009), au rasunat pentru cei circa 10.000 de fani.

Vocea inconfundabila a lui Dolores O’Riordan, cu usor accent irlandez, a fost fascinanta, chiar si pentru cei care nu au intrat la concert, dar care au intarziat langa intrarea Zone Arena pentru a o asculta. Pentru ultima parte a spectacolului, cantareata si-a schimbat tinuta si coafura, renuntand la rochita roz in favoarea unui look „dark”, asa cum au fost si ultimele piese alese pentru finalul show-ului.

Reactiile spectatorilor spun totul despre primul concert The Cranberries la Bucuresti. „Super show!”, spunea o tanara in timp ce dansa pe ritmul energic al unei piese, in timp ce un barbat vorbea la telefon exclamand: „A fost extraordinar!”. Dolores si-a luat la revedere cu un gest emotionant: si-a scos colierul de la gat si l-a daruit fetitei din primul rand pe care a salutat-o la inceputul spectacolului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *