Utv te invita la un concert incendiar marca Shaggy. Ca sa te convingi, vezi aici interviul artistului la unul din evenimentele de anul trecut ;)

Pe 17 septembrie, artistul cu cele mai tari hituri reggae, va sustine un concert in club Le Gaga. Avem vesti bune: poti castiga un pachet pentru tine si patru dintre prietenii tai cei mai buni constand in intrare libera, masa VIP cu protocol si meet & greet Shaggy.

Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti un SMS la 1350 (tarif 0,42 Euro + TVA) cu textul ‘Shaggy’ si esti inscris automat in concursul nostru. Pentru toate detaliile, vezi regulamentul aici.

Are U ready to paaarty?!…

Shaggy a cunoscut celebritatea cu hitul “Oh Carolina” pe care l-a lansat in 1993 in primul sau album. La scurt timp, Shaggy a trecut la un nou nivel si in 2005 a lansat albumul “Boombastic”, pentru care a primit un disc de platina si care i-a adus totodata premiul Grammy pentru cel mai bun album Reggae in 1996.

In 2000 Shaggy a lansat “Hot Shot”, albumul care l-a diferentiat de orice alt artist consacrat pe ringul de dans. A fost cel mai bine vandut album din 2001, cu peste 13 milioane de copii, si a fost pe primele locuri in topurile din Statele Unite, Marea Britanie, Germania si Australia. Albumul s-a vandut in peste 6 milioane de copii doar in Statele Unite. Printre cele mai populare hituri se numara “It Wasn’t Me” si “Angel”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *