Cat industria auto este inca in vacanta, designerii aspiranti au iesit la suprafata. Astazi vedem Bugatti Veyron Renaissance Concept, adica hypercar-ul viitorului.

Profitand de seceta de subiecte specifica sfarsitului de an, tinerii designeri au iesit in cautarea afirmarii, etaland concepte din ce in ce mai indraznete. Studiul pe care il prezentam astazi nu mai este opera unui roman, ci al unui proaspat absolvent canadian, John Mark Vicente. Acesta ne prezinta un proiect interesant, care ilustreaza ipoteza unui Bugatti Veyron al viitorului. Pornind de la silueta consacrata, canadianul a transpus modelul in perspectiva, imbogatindu-i designul cu elemente futuriste.

Grila de tip potcoava este pastrata, dar toate celelalte elemente au fost reschitate destul de profund, blocurile optice fiind avangardiste iar liniile mult dramatizate. Elementul cel mai spectaculos este insa treimea posterioara (cea in in nuanta contrastanta la Veyron-ul real), care vine ca o placenta peste cabina. Spatele a fost, de asemenea, complet redesenat, departandu-se de imaginea traditionala Bugatti si parand mai degraba o versiune foarte hiperbolizata a posteriorului lui Lexus LF-A.

Per total, putem spune ca este un concept interesant si trebuie sa apreciem faptul ca acesti designeri nu folosesc programe de editare triviale – la indemana fiecaruia dintre noi -, ci lucreaza in softuri de modelare digitala, avand in spate studii in acest domeniu. Iar intr-o buna zi poate isi vor pune amprenta asupra automobilelor de zi cu zi…

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *