Daca a mai ramas ceva care sa ne faca sa zambim este umorul romanului, care nu conteneste sa faca haz de necaz. „KK-Maka” este o parodie muzicala pe cat se poate de expresiva.

Clipul „KK-Maka” este o initiativa de vara a „Serviciului Roman de Comedie” cu ai sai agenti, care au vazut ca tara lancezeste si au considerat ca e momentul sa o agite putin cu un cantec despre criza.

Piesa este un remake dupa Imnul Campionatului Mondial de Fotbal 2010 „Waka Waka” interpretat de Shakira. Ascultati piesa si apoi spuneti cat de adevarate si actuale ii sunt versurile! Versurile melodiei reflecta situatia grava in care se afla Romania si penibilul de zi cu zi servit de cei de sus.

Versuri ironice, costume africane, zece balerine, figuratie si multi invitati neasteptati, acestea sunt ingredientele Imnului Crizei lansat de SRC, care deja face furori. Echipa de agenti speciali, cu Dragos Stoica, Claudiu Maier, Valentin Darie si Cosmin Natanticu in frunte, au facut un real show in plina strada, in mai multe locatii din Bucuresti, spre deliciul trecatorilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *