Colectie de mesaje, urari si felicitari de Sfanta Maria!

Colectie de mesaje, urari si felicitari de Sfanta Maria!

1.Draga Maria, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani!

2.Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine !

3.De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

4.Iti multumesc ca imi luminezi viata cu prezenta ta, in fiecare zi! La multi ani, draga mea Maria!

5.Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata.

6.As vrea sa imi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Fecioarei Maria.

7.Maine e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume.

8.De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

9.Chiar daca ai nume de sfanta stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi.

10.Fie ca lumina Sfintei Marii sa ne tine mereu aprinsa calea dragostei! Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!

11.Iubirea tacuta si nemarginita ce mi-o porti, increderea si respectul fata de tine, de mine, de noi, de relatia noastra, ma fac zilnic sa te iubesc tot mai mult. Ii cer Fecioarei Maria cea al carei nume il porti, sa ramana cu ochii asupra ta, sa iti calauzeasca pasii, sa iti luminze viata si sa iti dea puterea sa pastrezi in suflet iubirea pe care mi-o porti cu aceeasi intensitate cu care si eu la randul meu o port.

12.Cand eu ma ratacesc, de tine, de familie, tu ca o sora plina de incredere in mine si in ratacirile mele, ajuta-ma sa gasesc drumul spre tine, spre casa…Si intocmai Ca Fecioara Maria al carei nume il porti, sa ma ierti cand gresesc si sa ma invati sa iubesc , asa cum a invatat Ea omeniarea sa iubeasca si sa ierte.

13.Dumnezeu mi-a dat familia, Sfanta Fecioara Maria al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur ca ai aparut in viata mea, ca am si voi avea bucuria de a trai si simti o prietenie adevarata! Sa iti fie viata binecuvantare si bucurie intocmai ca numele sfant pe care il porti!

14.O prietenie sincera, inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, acealeasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc.

15.Ti-ai schimbat si sacrificat viata pentru a da nastere unui vis, pentru a creste un vis, pentru a te bucura de acest vis. Si ma bucur mama, sa stiu ca eu sunt visul tau! Poate ca nu toate mamele vin din lumea sfintilor, dar tu mama sigur vii din lumea Sfintei Marii al carei nume il porti! La multi si fericiti ani de cautare a luminii pentru puiul tau.

16.Maine e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume.

17.De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

18.O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine.O floare si un La multi ani foarte mare! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa!

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *