COCKED, LOCKED, READY TO ROCK: Aerosmith!

Aerosmith concerteaza la Bucuresti, pe 18 iunie, show-ul din Capitala facand parte din turneul „COCKED, LOCKED, READY TO ROCK”, care debuteaza in Suedia, pe 10 iunie!

Aerosmith va canta pe 18 iunie in Bucuresti, la Romexpo – parcarea C, spectacolul incepand la ora 19. Accesul se va face incapand cu ora 16, in deschidere cantand trupa Reamonn, cunoscuta fanilor din Romania mai ales pentru hit-urile „Supergirl” sau „Tonight”.

Biletele pentru concertul Aerosmith de la Bucuresti pot fi achizionate la pretul de 140 RON – Gazon B, 190 RON – Gazon A, 330 RON – Golden Ring si 590 RON – tribuna (locuri pe scaune), prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe www.eventim.ro.

Aerosmith sunt o formatie de hard rock americana, cunoscuta si sub numele de „The Bad Boys from Boston” sau „America’s Greatest Rock and Roll Band”. Stilul lor include elemente de blues, hard rock, pop si heavy metal, inspirand numerosi artisti internationali de-a lungul timpului.

In 1964, Steven Tyler (nascut pe 26 martie 1948) si-a infiintat propria formatie numita The Strangeurs, iar apoi i-a schimbat numele in Chain Reaction. In acest timp, Hamilton si Perry s-au mutat in Boston si i-au intalnit pe Joey Kramer si Steve Tyler. Acesta s-a impus inca de la inceput, sustinand ca vor canta impreuna doar daca el va fi vocalist si lider al formatiei. Astfel, se nastea Aerosmith!

Prima aparitie pe o scena a celor de la Aerosmith a fost in Mendon, Massachusetts la Nipmuc Regional High School in 1970.

In 1972 baietii l-au invitat pe presedintele de la Columbia Records la un concert Aerosmith in New York, la care formatia nici macar nu se afla pe afis. Melodia „No Surprize”, inclusa apoi pe albumul „Night in the Ruts” le-a adus succesul. Ei au semnat un contract cu cei de la Columbia pentru 125.000 de dolari si au scos primul alubum – Aerosmith!

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *