Chat erotic la Taraf TV, Fata de la miezul noptii!

„Fata de la miezul nopţii“ de la Taraf TV primeşte sute de sms-uri de la telespectatori. Cele care nu sunt prea deocheate sunt şi aplicate. Striptease, mesaje indecente, manele şi sloganul „Ana şi funduleţul ei obraznic vă aşteaptă cu mesaje“ reprezintă combinaţia cu care Taraf TV atrage noaptea telespectatorii.

Fata de la miezul nopţii îşi pierde strălucirea în miez de zi. Nemachiată, fără gene false, extensii, desuuri sexy şi tocuri de 20 de centimetri, Ana, blonda de la Taraf TV – care îi „înnebuneşte” o dată la două seri şi pe deţinuţii din penitenciare – nu ar trezi dorinţe nebune.

Că noaptea lucrurile stau altfel, o dovedesc sutele de mesaje fanteziste şi indecente pe care tânăra de 23 de ani le primeşte şi le citeşte timp de trei ore în emisiunea de dedicaţii „Fata de la miezul nopţii”, difuzată de Taraf TV de la ora 22.30 până la 01.30. De la „Dă-ţi palme peste funduleţ”, „Strigă, te vreau, Vali” şi până la „Te pupăm jos” sau „Vreau să-ţi văd sânii”, Ana (pe numele întreg Ana Maria Mocanu) le citeşte până la ultimul, iar pe cele executabile, le şi execută.

„Sunt o femeie foarte, foarte deschisă şi nu am nicio problemă cu mesajele, mie chiar îmi plac şi mă distrează”, spune, cu un aer de femeie matură, tânăra studentă în anul II la Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, la „Spiru Haret”.

Ana – nebunatică, Deea – lascivă: Ana este ultima venită în echipa formată iniţial doar din brunetele Deea şi Oana. Dar, între timp, Oana s-a mutat la Etno TV, unde prezintă o emisiune de muzică populară, rămânând să presteze în noapte doar Ana şi Deea. Fiecare îşi are personalitatea ei după cum povesteşte şi Ana, care se consideră cea nebunatică, „Deea fiind cea lascivă”. În fiecare seară, fetele fac emisiunea „Fata de la miezul nopţii” cu rândul.

Îşi iau în serios rolul de prezentatoare şi dansează pe manele pentru telespectatorii care trimit sms-uri cu dedicaţii muzicale. Că dansul alunecă spre striptease nu e o problemă pentru ele. Ana spune că „e obişnuită cu camerele de filmat”, după ce a apărut în mai multe videoclipuri ale unor interpreţi de manele.

Şi pentru bruneta Deea mişcările lascive la bara din platou, pe canapea ori direct pe jos o menţin în elementul ei. Când este cazul, Deea renunţă chiar şi la hainele, şi aşa puţine, cu care apare în emisiune.

Ana nu vrea să se dezbrace: Ana, în schimb, are principii: nu se dezbracă. „Sunt de acord cu ţinutele sumare, sunt de acord cu dansul, pentru că pe mine chiar m-a pasionat dansul de mică, dar nu sunt de acord cu dezbrăcatul. Fiecare face ce-şi doreşte”, spune ea.

Telespectatorii au preferinţele lor. „Primim şi mesaje de genul: eşti urâtă, e mai frumoasă colega ta ca tine, dar le citim pe toate. Eu sunt o femeie care ţine la caterincă şi le citesc fără nicio problemă: «Da, dragul meu, dacă ţi se pare că sunt urâtă asta e, nu e niciun fel de problemă, nu pot fi pe placul tuturor»”, adaugă ea.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.