Cele mai tari filme de azi 28 august 2010 la televizor!

World Trade Center: Urmele supravieţuitorilor (ProCinema – 20.00)


La 11 septembrie 2001, zgârie-norii ce formează ansamblul World Trade Center, din New York, sunt loviţi de avioane pilotate de terorişti. Ofiţerii Will Jimeno (Michael Peña) şi John McLoughlin (Nicolas Cage) sunt printre primii care ajung la locul dezastrului. Aici, ei coordonează echipele de pompieri şi de poliţişti pentru a salva cât mai mulţi oameni. Din nefericire, când clădirile se prăbuşesc, cei doi sunt prinşi sub dărâmături. În mod miraculos, bărbaţii supravieţuiesc şi, în aşteptarea salvatorilor, încep să-şi povestească unul altuia vieţile.În acest timp, la suprafaţă, mii de oamenii încep o luptă disperată cu timpul, încercând să-i scoată pe cei care se află sub ruinele clădirii. Din nefericire, pe măsură ce orele trec, şansele de a găsi pe cineva în viaţă devin din ce în ce mai mici. Acest lucru nu face altceva decât să sporească îngrijorarea familiilor celor doi ofiţeri.

În alte roluri evoluează Maria Bello, Connor Paolo, Anthony Piccininni şi Alexa Gerasimovich.

Războiul stelelor: Imperiul contraatacă (PRO TV – 22.30)

Imperiul Galactic se pregăteşte iar de luptă, după ce Steaua Morţii, arma cea mai avansată, a fost distrusă de rebeli. Luke Skywalker (Mark Hamill), Han Solo (Harrison Ford, foto) şi prinţesa Leia o iau pe drumuri diferite. Primul încercă să devină cavaler Jedi, iar ceilalţi doi caută aliaţi în lupta contra imperiului.

Nu mai locuim aici (ACASĂ TV – 20.30)

Jack Linden (Mark Ruffalo) e căsătorit cu Terry (Laura Dern) şi au doi copii. Prietenii lor cei mai buni sunt Hank Evans (Peter Krause) şi Edith (Naomi Watts, foto), care, la rândul lor, sunt părinţii unei fetiţe. La un moment dat, Jack are o aventură cu Edith, în timp ce Hank îşi înşală soţia cu Terry. Acest lucru va afecta prietenia celor două familii.

Dispari în 60 de secunde (PRIMA TV – 20.30)

Randall (Nicolas Cage), un fost hoţ de maşini, e obligat, pentru a salva viaţa fratelui său mai mic, Kip (Giovanni Ribisi), să se întoarcă la vechea lui îndeletnicire. El trebuie să fure, într-o noapte, 50 de maşini. Ajutat de frumoasa Sara (Angelina Jolie, foto), Randall se pregăteşte să înceapă o noapte foarte lungă…

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.