Cele mai populare subiecte pe Facebook in anul 2010

Facebook a facut publica lista celor mai populare subiecte ale anului 2010, alcatuita in functie de statusurile celor aproximativ 500 de milioane de utilizatori ai retelei de socializare.

Lista este deschisa de termenul „HMU”, o prescurtare a „Hit me up”, noua modalitate prin care „generatia digitala” isi da intalnire. Potrivit reprezentantilor Facebook, HMU este un termen folosit de internauti inca din 2009, dar in 2010 popularitatea sa a crescut cu circa 75% in fiecare luna, ajungand sa aiba 80.000 de mentionari pe zi.

Cele mai populare zece subiecte discutate de abonatii Facebook au fost, in ordine, HMU, Cupa Mondiala, filmele, iPad si iPhone4, Haiti, Justin Bieber, jocuri pe Facebook, mineri, avioane si 2011.

Studiul Facebook Memeology, realizat la nivel global, a analizat cei mai populari termeni din status-urile utilizatorilor retelei de socializare in 2010 comaparativ cu anul trecut.

De remarcat ca si in topul celor mai cautati temeni pe internet figureaza Cupa Mondiala si Justin Bieber, ceea ce denota interesul major pe care l-au produs aceste subiecte.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *