Un iPad s-ar putea sa fie cel mai bun dispozitiv cu ajutorul caruia poti naviga pe internet, stand lejer pe canapea, cel mai bun dispozitiv cu care poti vedea filme in tren, cel mai bun dispozitiv cu care poti citi pe intuneric. Sunt zeci de mii de aplicatii disponibile pentru iPad.

Pentru a le incerca pe toate, cel mai probabil vei avea nevoie de o viata de om. Ei bine, aici intervenim noi. Am cautat pe internet cele mai bune aplicatii si astazi le impartasim cu voi.

In acest articol vom cateva din cele mai bune aplicatii din categoria Media, urmand ca in articole urmatoare sa gasim cele mai bune aplicatii pentru Muzica si video, Sport, Utilitare.

1. Cut the Rope 2 (pret – 1 $)

cuttherope2

ZeptoLabs a lansat continuarea unuia din cele mai cunoscute jocuri mobile, Cut the Rope 2011. Misiunea este aceeasi insa de aceasta data, Om Nom are prieteni si jocul cuprinde si mai multe obstacole, provocari si misiuni.

2. Pocket (pret- gratuit)

pocket screenshot

Nu ai timp sa citesti ceva acum? Vrei sa citesti mai tarziu cand s-ar putea sa nu mai ai conexiune la internet? Salveaza pagini web intregi in aceasta aplicatie si acceseaza-le oricand.

3. Tumblr (pret – gratuit)

tumblr screenshot

Odata ce aceasta platforma de microblogging incepe sa creasca din ce in ce mai mult, vei avea posibilitatea sa fii conectat la ea direct de pe iPad. Aplicatia iti permite sa creezi posturi rapid, sa intri in conversatii, sa tii evidenta mai multor bloguri si chiar sa salvezi drafturi sau sa porgramezi posturi. Exista si un mod offline care iti permite sa programezi actiuni pentru cand te reconectezi la internet.

4. News360 (pret – gratuit)

news360 ipad news app

Sunt o multime de agregatoare de stiri insa ce ofera News360 este impresionant. Ai acces la peste 20.000 de surse de stiri. Poti sa-ti personalizezi cu usurinta feed-ul pentru a primi doar stirile pe care vrei sa le citesti.

De admin