Continuam lista de aplicatii pentru iPad. Urmatoarea pe lista este aplicatia:

Comics (pret – gratuita)

comics screenshot ipad app marvel dc the walking dead

Marvel, DC si multi alti publisheri isi pun la dispozitie creatiile in aplicatia COmics. Suplimentar, alaturi de clasice si premium, de la Watchmen la Batman, vei gasi peste 700 comics-uri diferite. O tableta are marimea perfecta pentru a reproduce senzatia pe care o ofera clasicele carti de benzi desenate. Pentru fanii cartilor de benzi desenate, aceasta aplicatie este obligatorie.

Zinio (pret – gratuita)

zinio ipad app

 

Dispozitivele Kindle sunt perfecte pentru a citi orice carte vrei insa cand vine vorba de reviste, acel display E-Ink pur si simplu nu isi va mai face treaba. Primeste imagini colorate ale revistelor preferate, direct pe iPad, cu ajutorul aplicatiei Zinio. Poti sa cumperi un singur numar al unei reviste sau sa iti faci abonament la anumite reviste. Mai mult decat atat, unele articole pot fi distribuite gratuit in retelele de socializare.

IMDb (pret – gratuita)

imdb ipad app

Aceasta aplicatie este pur si simplu o versiune imbunatatita a celebrului site, pentru o experienta cat mai buna. Deoarece IMDb este cea mai mare colectie de informatii despre filme, seriale si actori din lume, aceasta aplicatie va fi mereu utila cand cauti un film al carui nume nu il mai tii minte dar stii actorul care joaca in el.

StumbleUpon (pret – gratuita)

stumbleupon ipad app

Cei dependenti deja de StumbleUpon vor fi vesnic recunoscatori pentru aceasta aplicatie pentru iPad. Cei care inca nu-i cunosc utilitatea, vor ramane surprinsi de cat de multe lucruri interesante pot gasi pe internet si despre faptul ca le pot pune pe toate intr-un singur loc.

Flipboard (pret – gratuita)

flipboard ipad app

La momentul de fata, Flipboard pare sa fie una din cele mai descarcate si mai folosite aplicatii pentru iPad si ii vei gasi justificare dupa ce ii vei vedea toate calitatile. Flipboard aranjeaza continut de pe anumite site-uri de pe internet, inclusiv cele de stiri sau site-uri social media, intr-o revista.

De admin