Cele mai bogate cupluri de la Hollywood!

Cele mai bogate cupluri de la Hollywood! Cele mai bogate cupluri de la Hollywood! Forbes a realizat un top al cuplurilor care castiga bine de la Hollywood.

1. Beyonce – Jay-Z: 85 milioane de euro: pe primul loc in topul cuplurilor care castiga cel mai bine se afla cantareata Beyonce si rapper-ul Jay-Z care impreuna au realizat, anul trecut, o avere de 85 milioane de euro. Mai mult de jumatate din aceasta suma a fost castigata de Beyonce.

2. Harrison Ford si Calista Flockhart: 49 milioane de euro: Harrison Ford si Calista reprezinta cuplul ce ocupa locul al doilea in acest clasament. Pelicula „Indiana Jones”.

3. Angelina Jolie si Brad Pitt: 39 milioane de euro: cuplul Angelina Jolie si Brad Pitt ocupa locul al treilea in clasament. Pitt este unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood, air anul trecut a avut un onorariu deloc neglijabil cu filmul „The Curious Case Of Benjamin Button”, in timp ce Jolie a avut incasari mai mari in 2008.

4. Will Smith si Jada Pinkett Smith 34 milioane de euro: In ciuda recesiunii globale, cei doi nu au temeri in ce priveste venitul familiei sau lipsa rolurilor. Smith inca ia peste 10 milioane de dolari pentru un rol, iar Jada inca mai are incasari de la „Madagascar”, unde si-a imprumutat vocea (Gloria). Si copii aduca bani in casa. Willow a jucat alaturi de tatal sau in „I am Legend”, iar Jaden a jucat alaturi de Will in „The Pursuit of Happiness”. El va fi prezent si in „The Karate Kid”, un remake ce va aparea in curand.

5. David si Victoria Beckham: 32 milioane de euro: Au aparut in numeroase reclame, au fost si sunt imaginea unor branduri de renume, fotbalul, moda le aduc foarte multi bani. Cu toate acestea, Beckham-ii se afla doar pe locul al cincilea.

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *