Cateva sfaturi despre cum sa-ti cumperi o imprimanta!

Probabil oricine are un calculator cat de cat bun isi doreste sa poata sa cumpere si o imprimanta destul de buna… Daca vreti o imprimanta de calitate si care sa va tina in timp atunci cumparati HP sau CANON.

Sa zicem ca iti gasesti o imprimanta destul de acceptabila la pret insa inca un lucru important atunci cand iti cumperi o imprimanta sunt si cartusele :) care se consuma foarte repede … si apoi decat sa iti cumperi cartuse mai bine iti cumperi alta imprimanta :)) deoarece sunt foarte scumpe.

O sa va dau 2 sfarturi foarte importante de care ar trebui sa tineti cont atunci cand o sa cumparati o imprimanta.

1. In primul rand cand cumperi o imprimanta trebuie sa fi atent la pretul consumabilelor, adica al cartuselor care de obicei este foarte mare si evitati consumabilele cu capul de imprimare incorporat pe cartus.

2. Daca vreti sa cumparati o multifunctionala (imprimanta, fax, scanner, copiator) incercati sa o cumparati la un pret ok nu la unul foarte mare. si foarte important alegeti imprimante inkjet care sunt mult mai flexibile.

Tinand cont ca am fost si eu in situatia asta vreau sa va recomand CISSmarket.ro, cu cartusele de la CISS o sa puteti tipari cu pana la 95% mai ieftin, folosind o imprimanta cu CISS.

Tot la CISS gasiti imprimante foarte bune. Va pot recomanda Epson Stylus SX218 si Epson Stylus SX510W pentru acasa, pentru birou HP OfficeJet 6500 si HP OfficeJet 6500 Wireless iar daca sunteti pasionat de fotografie Epson Stylus Photo P50 si Canon Pixma IP4700 sau Epson Stylus Photo 720WD si Epson Stylus Photo PX810FW.

Urmariti si acest video in care o sa vedeti mai exact despre ce vorbesc: http://www.youtube.com/watch?v=-qt3q69zO94.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *