Catalin Botezatu a vorbit in exclusivitate pentru matinalul Antenei 1 despre ultimul episod al show-ului Burlacul.


Catalin Botezatu a incheiat filmarile la Burlacul intr-un mod spectaculos. Se pare ca editia romaneasca are parte de cele mai impresionante filmari, echipa noastra fiind singura careia i s-a permis sa filmeze tocmai in timpul celebrului spectacol Moulin Rouge.

VEZI AICI CINE E ALEASA LU BOTEZATU + POZE NUD CU VIOLETA BABLIUC !!!

In ce priveste castigatoare show-ului, Botezatu nu a putut sa-i divulge identitatea, insa a dezvaluit ca este concurenta care merita cu adevarat sa castige si asta prin prisma faptului ca dincolo de aspectul fizic, „are ceva de spus”.

Catalin Botezatu a vorbit insa si despre proiectele viitoare, printre care unul de-a dreptul uimitor. „O sa avem un show cu vampirite, romance pe care am de gand sa le duc pana in America, asa ca cele mai frumoase fete din tara noastra sunt asteptate la casting”, a explicat Burlacul.

Cat despre fetele care s-au batut pentru inima lui in cadrul emisiunii Burlacul, Catalin a marturisit ca nu a intrerupt legatura cu ele; se pare ca experienta a fost magulitoare pentru designer care a afirmat ca nu se satura niciodata de frumusetea celor care il inconjoara.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *