Cartea lui Catalin Botezatu – Trei vieti – Pedeapsa online!

Cartea lui Catalin Botezatu, “Trei vieti – Pedeapsa” s-a vandut foarte repede in magazinele in care a fost lansata… Cum ar fi sa vedeti cartea lui Catalin Botezatu – Trei vieti – Pedeapsa online pe internet? suuper.

“Trei vieti. Pedeapsa” este primul volum dintr-o serie de trei romane despre viata lui Catalin Botezatu. Este prima biografie autorizata a celebrului creator de moda, scrisa de jurnalista Monica Vlad.

“Pedeapsa” reliefeaza experienta crunta a inchisorii, perioada cea mai neagra din viata lui Catalin, prezinta o lume dura in care un barbat rafinat, galant, care traise in lux, e aproape imposibil sa se adapteze. In 1996 Catalin Botezatu este incarcerat la Cremona, intr-o puscarie de maxima securitate, pentru ca era acuzat in tara de bancruta frauduloasa. Dupa ce luni de zile si-a cautat asociatul prin lume pentru a-l convinge sa se intoarca in Romania si sa isi rezolve problemele cu camatarii si legea, dupa ce este tinut captiv in Danemarca, se preda carabinierilor, in speranta ca asa va ajunge in Romania. Numai ca extradarea lui se lasa asteptata. Asadar, este nevoit sa se adapteze unui mediu nociv, care ii macina sanatatea fizica si psihica, taieste o adevarata drama care pe ce zi ce trece capata proportii hiperbolice, cunoaste tot felul de personaje si incearca experiente pe care si-ar fi dorit sa nu le cunoasca.

Cartea contine scrisorile in original pe care detinutul Catalin Adrian Botezatu i le-a scris mamei lui din puscaria de la Cremona, scrisori care aduc in fata publicului o alta imagine a lui Catalin Botezatu. Monica Vlad s-a apucat de lucru la aceasta carte la doar cateva luni dupa ce Catalin Botezatu fusese eliberat din inchisoare, in urma cu aproape 11 ani, pentru ca starile prin care trecuse sa fie exprimate cat mai bine. La cei 44 de ani ai creatorului de moda, e momentul ca povestile de viata ale lui Catalin Botezatu sa vada lumina tiparului.

Monica Vlad are 34 de ani, este jurnalist de presa mondena de doisprezece ani, iar acesta este romanul ei de debut. Prietenia cu Catalin Botezatu dateaza inca de la inceputurile ei jurnalistice si s-a sudat in timp. “Prietenia cu Catalin este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care mi le-a dat viata, iar faptul ca mi-a incredintat mie povestea vietii lui, ca a avut incredere in condeiul meu, nu poate decat sa ma onoreze”.
Catalin Botezatu este cel mai cunoscut designer roman in tara si peste hotare, unul din putinii care se pot mandri cu prezentari de moda organizate pe toate continentele. De la New York sau Las Vegas, la Windock in Namibia, Sun City in Africa de Sud, Islanda, Indonezia si in toate marile capitale din Europa. Catalin Botezatu este, dealtfel, si designerul roman cu cele mai multe premii obtinute de-a lungul prodigioasei sale cariere in domeniul modei.

Anul trecut a fost invitat la doua show-uri de televiziune, cele mai importante productii TV din Romania, “Dansez pentru tine” si “Burlacul”, si a facut furori. Data fiind audienta pe care a adus-o, dupa aceste doua colaborari notabile, au urmat oferte de a prezenta show-uri TV de anvergura. Sunt ani de zile in care Catalin Botezatu a reusit sa se reinventeze, sa fie tot timpul in atentia publicului, face sute de prezentari de moda pe an, castiga sume colosale din vanzarea de imagine si este favoritul presei. Aparitiile lui sunt tot timpul surprinzatoare.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *