Caressa Cameron noua Miss America 2010

Caressa Cameron a susţinut în faţa audienţei că America trebuie să lupte cu toate armele împotriva obezităţii. Ea i-a sfătuit pe copii să închidă televizorul şi să se joace afară, în aer liber. Cea mai frumoasă femeie din America are 22 de ani şi este studentă la jurnalism. Caressa Cameron, fostă miss Virginia a uimit audienţa, în afara frumuseţii exotice, cu vocea ei şi maturitatea ei. Ea şi-a primit coroana de Miss America şi premiul de aproape 18.000 de dolari într-o ceremonie organizată la Las Vegas.

Caressa Cameron a reuşit să mulţumească juriul cu un răspuns sincer la o întrebare delicată: dacă este de acord cu mariajul persoanelor de acelaşi sex. Ea a răspuns că nu din cauza convingerilor ei religioase. A precizat însă că nu ar trebui interzisă prin lege căsătoria în cazul cuplurilor gay.

Caressa a susţinut în faţa audienţei că America trebuie să lupte cu toate armele împotriva obezităţii. Ea i-a sfătuit pe copii să închidă televizorul şi să se joace afară, în aer liber. Studenta la jurnalism a dat lovitura de graţie cântând “Listen”, melodia interpretată de Beyonce.

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *