Anglia a invins, scor 1-0 Slovenia si s-a calificat in optimile Campionatului Mondial. SUA a obtinut in prelungiri victoria in meciul cu Algeria, scor 1-0.

Uruguay a invins Mexic, scor 1-0, in ultimul meci din Grupa A si s-a calificat de pe primul loc in optimile de finala ale Campionatului Mondial.

Acestia vor intalni Coreea de Sud, care s-a calificat de pe locul al doilea din Grupa B, dupa ce a obtinut un punct din meciul cu Nigeria, terminat la egalitate 2-2.

Argentina a terminat faza grupelor neinvinsa, dupa ce a castigat si meciul cu Grecia, scor 2-0.

Cel mai asteptat eveniment sportiv al anului, Campionatul Mondial de Fotbal 2010, a inceput pe 11 iunie si dureaza pana pe 11 iulie. Vezi rezultatele inregistrate pana acum!

Uruguay a castigat Grupa A, obtinand 2 victorii si un egal si acumuland 7 puncte. Pe locul doi s-a clasat reprezentativa Mexicului care cu o victorie si un egal, a obtinut 4 puncte.

Tot 4 puncte a obtinut si tara gazda, Africa de Sud, dar mexicanii au mers mai departe datorita golaverajului superior.

Franta a terminat pe ultimul loc in Grupa A, obtinand doar un singur punct, cel din meciul cu Uruguay.

Argentina a obtinut trei victorii din tot atatea posibile in Grupa B si a terminat pe primul loc, obtinand 9 puncte.

Pe locul al doilea, s-a clasat Coreea de Sud, care cu o victorie si un egal, a acumulat 4 puncte suficiente pentru calificarea in optimi.

Grecia nu s-a mai facut de ras anul acesta, obtinand o victorie la Campionatul Mondial si cu 3 puncte s-a clasat pe locul al treilea in Grupa B.

Egalul obtinut in meciul cu Coreea de Sud a adus Nigeriei singurul punct pentru acestia la Campionatul Mondial si implicit locul patru in grupa.

SUA a terminat pe primul loc Grupa C, obtinand 5 puncte si gratie numarului de goluri marcate mai mare decat cel al Angliei a trimis formatia lui Capello pe locul al 2-lea.

Slovenia a terminat pe trei, cu 3 puncte, obtinute in meciul cu Algeria.

Algeria ramane doar cu satisfactia ca a obtinut un punct in fata Angliei, acestia terminand pe ultimul loc din Grupa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *