Show-ul „Burlacul” se apropie de final. Singurele care se bucură sunt cele două finaliste, dar şi Bianca Drăguşanu, care scotea flăcări pe nări în fiecare seară de joi, când Antena 1 difuza emisiunea.


Vedeta le-a „tocat” dur pe Violeta şi pe Mihaela, cele două blonde sexy care se bat pe Cătălin Botezatu.

La început au fost 22, una mai dornică decât cealaltă să-l vrăjească pe şarmantul Cătălin Botezatu, protagonistul show-ului de vară „Burlacul”, de la Antena 1. Au picat rând pe rând, brunetele şi şatenele, fiind eliminate de designer nu doar pe considerente estetice, iar în finală au ajuns două bombe-sexy blonde, înalte şi dotate de la mama natură.

Mihaela Stanciu şi Violeta Babliuc se vor duela joia viitoare în marea finală, fiind duse de Cătălin la Paris, pentru a se decide mai uşor care-i mai potrivită pentru el. Cele două finaliste sunt sută la sută naturale, nu au implanturi, însă nici nu au rotunjimile voluptuoasei Bianca Drăguşanu.

Mihaela – tânăra în vârstă de 29 de ani are 1,75 m şi 58 kg şi este originară din Botoşani dar momentan locuieşte la Milano, a fost asistent de farmacie, iar acum este stewardesă.

Violeta – blondina Violeta are 24 de ani, 1,77 m şi 57 kg şi este din Timişoara, şi are ca hobby concursurile de frumuseţe.

Asistenta lui Dan Capatos şi-a păstrat şi acum nervii şi ura pe concurente, însă este mult mai înverşunată, căci în concurs au rămas două fete alese de Bote după chipul şi asemănarea ei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *