In Austria, designer-ul si-a surprins fetele din emisiunea „Burlacul” sarutandu-le pe fiecare in parte, in piscina. Catalin Botezatu satisface femeile cu saruturi pasionale.


Chiar daca intalnirile dintre Catalin Botezatu si fosta lui iubita, Bianca Dragusanu, ridica multe semne de intrebare, concurentele din emisiunea „Burlacul” continua sa spere ca inima designer-ului va fi candva doar a lor.

VEZI AICI CINE E ALEASA LU BOTEZATU + POZE NUD CU VIOLETA BABLIUC !!!

Bote nu s-a lasat impresionat de sincera declaratie de dragoste pe care fosta lui blonda i-a facut in fata camerelor de filmat si a rivalelor sale zilele trecute, ci isi face de cap cu domnisoarele din emisiune.

Aflati in Austria, designer-ul, viitorul prezentator al emisiunii „Cea mai sexy vampirita din lume”, si-a invitat fetele la cel mai mare si mai cunoscut spa din Tirol, situat in mijlocul muntilor.

Intr-o atmosfera cat se poate de romantica si de relaxanta, Catalin Botezatu s-a lasat purtat de val si a inceput sa imparta saruturi aspirantelor la inima lui.

Insa in loc sa se bucure de acest cadou, fetele s-au aratat geloase, motiv pentru ca Bote le-a luat pe toate deodata in brate, intr-una din pisicine, si le-a sarutat pe fiecare in parte.

Momentul surpriza va fi difuzat in aceasta seara, la Antena 1, acolo unde veti afla care fata i-a placut cel mai mult creatorului de moda.

Si daca pe fete doar le-a sarutat, in urma cu cateva saptamani Catalin Botezatu a avut parte de momente erotice, in mare, alaturi de Mihaela, una dintre concurente.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *