Burlacul Catalin Botezatu, Bianca Dragusanu si Printesa!

Desi este un gentleman adevarat, in cadrul emisiunii „Burlacul”, Catalin Botezatu joaca rolul printisorului razgaiat care da peste nas oricui ar spune ceva ce nu este pe placul sau.

VEZI AICI CINE E ALEASA LU BOTEZATU + POZE NUD CU VIOLETA BABLIUC !!!

Astfel s-a intamplat si in cadrul editiei ce va fi difuzata azi a show-ului de la Antena 1 in care Bote a reusit s-o dea peste cap pe una dintre concurente, fata de care a adoptat o atitudine extrem de dura.

Supranumita si „Printesa de gheata”, pentru ca a dat dovada de-a lungul emisiunii ca detinine o capacitate extraordinara de autocontrol, Roxana a izbucnit in lacrimi in momentul in care a purtat o discutie cu creatorul de moda despre fostele sale prietene.

Tanara a cedat presiunii, crezand ca va fi eliminata, in momentul in care a observat ca designerul s-a „aprins” tot din cauza remarcelor malitioase pe care aceasta le-a facut.

Acesta nu este primul episod in care Roxana este protagonista. In urma cu cateva saptamani, ea a lesinat si a fost transportata de urgenta la medic, dupa ce a tinut o dieta drastica pentru a arata cat mai bine in ochii lui Botezatu.

Roxana a crezut ca va fi eliminata din cauza comentariilor pe care le-a facut la adresa fostelor iubite ale lui Botezatu

Tinand cont de faptul ca Bote a fost vazut pe litoral cu Bianca Dragusanu, tindem sa credem ca lacrimile Roxanei au fost varsate in zadar.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.