“Burlacul” in 2 septembrie 2010 este la final. Mihaela sau Violeta? este intrebarea care sta pe buzele tuturor celor care au urmarit acest show.


Celebra emisiune difuzata in aceasta vara, in fiecare joi seara de poatul Antena 1 esta le final.

VEZI AICI CINE E ALEASA LU BOTEZATU + POZE NUD CU VIOLETA BABLIUC !!!

Avandu-l ca protagonist pe Catalin Botezatu si o multime de fete frumoase dornice de a-i castiga inima (si banii) designerului, Burlacul a fost una din emisiunile cu un grad de audienta crescut, aducand ceva nou pe scena acestui tip de emisiuni-concurs.

Dupa mai multe editii, in care Botezatu a testat calitatile, caracterul si personalitatea fiecarei concurente, iata ca am ajuns la ultima emisiune in care au ramas doar doua fete. Acestea sunt Violeta Babliuc, o frumoasa timisoreanca de 24 ani si Mihaela Stanciu, o moldoveanca de 29 ani foarte ambitioasa.

Din cele urmarite pana acum, balanta inclina in favoarea Mihaelei, care se pare ca a stiut sa intre pe sub piele lui Bote, avand experienta cu barbatii cu bani. Vom vedea joi seara la ora 20:30 daca intr-adevar Mihaela Stanciu va fi aleasa Burlacului sau vom avea o surpriza, aceasta alegand-o in final pe Violeta Babliuc.

Nu putem decat sa asteptam pana joi si sa vedem alegerea pe care a facut-o Catalin Botezatu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *