Bianca Dragusanu prostituata criminala Narcisa salbatica

Bianca Dragusanu debuteaza in calitate de actrita in telenovela Narcisa salbatica de la Antena 1. Asistenta lui Dan Capatos va interpreta rolul unei prostituate criminale, personajul ei urmand sa schimbe radical viata celor doua personaje principale.

„Joc rolul unei femei care a innebunit din cauza unor trauma fizice si psihice pricinuite de un barbat pe care l-a iubit foarte mult. Lucrez cu o echipa de profesionisti, inarmati cu rabdare, insa conditiile de filmare sunt foarte dure.

Filmez undeva intr-o comuna, este foarte frig, nu este apa curenta, iar eu sunt cea care se adapteaza cel mai greu din toata echipa.

Ritmul de lucru este foarte intens, am plans aproape in fiecare zi de oboseala pentru ca nu este usor sa filmezi 12 ore pe zi. In ciuda acestui lucru, am fost tratata ca o diva.

M-am plans de frig si mi-au adus o rulota doar pentru mine. Sunt niste oameni extraordinari, in spatele camerelor se ascunde o echipa numeroasa care mucneste foarte mult si cred ca cei care nu se vad, dar fac lucrurile sa iasa foarte bine, sunt cei care trebuie apreciati in primul rand si apoi actorii.

Sunt la primul rol si nu imi este usor, este cea mai grea meserie pe care am incercat-o pana acum si mi-am dat seama ca sa fii actor nu este deloc un lucru usor”, a declarat Bianca Dragusanu .

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *