Costa chiar 700 de lire sterline, este foarte alcoolizata si ajunge la doritori in sticle introduse in corpul unor animale moarte si impaiate. Vezi cine a avut ideea! Pe vreme de criza unora le vin idei trasnite,

unele dintre ele frizand grotescul.

In cazul de fata, un taxidermist (pe intelesul tuturor, taxidermistul este un nene care stapaneste arta impaierii animalelor) a considerat ca a impaia animale nu mai este un job atat de satisfacator si a trecut la urmatorul nivel. El a inceput sa comercializeze sticle cu bere „ambalate” in corpurile unor animale impaiate chiar cu mana sa.

Astfel, dintr-o frumoasa veverita, mai exact din gura ei, iese gatul unei sticle de bere denumita BrewDog’s The End of History. Berea are o concentratie alcoolica de 55% si este una de origine belgiana, dupa o idee pornita de la cea mai tare bere din lume, cu un gust aparte.

Doar 11 sticle au fost create, 4 venind la doritori in „ambalaj” de veverita si 7 in cel de nevastuica. Pretul este unul piperat, de 500 de lire sterline (2.550 de lei) pentru o bere servita in nevastuica impaiata si de 700 de lire sterline (3.760 de lei) pentru ambalajul de veverita.

Astfel, dintr-o frumoasa veverita, mai exact din gura ei, iese gatul unei sticle de bere denumita BrewDog’s The End of History. Berea are o concentratie alcoolica de 55% si este una de origine belgiana, dupa o idee pornita de la , cu un gust aparte.

cea mai tare bere din lume

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *