Filmul este povestea unui artist meschin, Franklin Hatchett (Chris Tucker), care se trezeste catapultat peste noapte de la obscuritate la celebritate in momentul in care este acuzat pe nedrept


ca a incercat sa evadeze din inchisoare.
Din acea clipa toata lumea vrea sa-l prinda – viu sau mort – si singura persoana care il mai poate salva este un jurnalist, James Russel (Charlie Sheen), mereu in cautare de senzational si de lovituri care pot sa-i aduca bani cu toptanul.

Franklin Hatchett este mereu cu un pas inainte legii. Mai tot timpul pus pe inselatorii si mici afaceri dubioase, Hatchett este in cele din urma arestat. In timp ce este transportat de politie de la un loc de detentie la altul, Hatchett este incatusat alaturi de unul dintre cei mai mari hoti de diamante din lume Raymond Villard (Gerard Ismael).

Dar pe drumul catre inchisoarea federala, masina politiei este tinta unui atac armat pus la cale de Villard. Franklin este luat ca ostatic in urma escapadei, dar in cele din urma reuseste sa scape. Atentatul care s-a soldat cu explozia vehiculuilui politiei si cu moartea celor mai multi dintre parteneri, inclusiv doi politisti, da nastere unui proces. Principalul acuzat: nimeni altul decat Franklin Hatchett. Urmarit de autoritati si in acelasi timp de Villard, care il vrea mort cu orice pret, Franklin trebuie sa gaseasca o cale prin care sa-si dovedeasca nevinovatia.

< download torrent film Banii vorbesc – Money Talks (1997) (trailer) >
< download subtitrare film Banii vorbesc – Money Talks (1997) (trailer) >

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *