Attraction Club – club de swingers in Bucuresti!

Attraction Club, primul si singurul club de swingers din Bucuresti se va inaugura sambata 28 august. Acest club va aduce un noua model de distractie si divertisment pentru viata de noapte si nu numai a “Micului Paris”. Des intalnite in viata cotidiana din Europa de Vest, cluburile de swingers sunt locurile unde cuplurile dar si persoanele singure se pot bucura de experienta de a schimba partenera sau de-a-si da frau imaginatiei erotice in grup.

Cu ajutorul acestui mod de distractie se poate alunga monotinia din viata de cuplu sau chiar din cea individuala.Clubul Atrraction Club este situat intr-o zona centracala din Capitala, fiind construit si decorat cu foarte mult bun gust de catre designeri de renume. Asadar pentru cei tentati de soacializare si de ce nu de o experienta de viata diferita sunt asteptati sambata seara la inaugurare.

Sambata, 28 august 2010, se deschide Attraction Club – primul si unicul club swingers din Bucuresti.

Cu un concept revolutionar al petrecerilor exclusiviste si cu o amenajare deosebita a locatiei sale, Attraction Club aduce in sfarsit in capitala Romaniei o noua moda in entertainmentul de noapte, extrem de populara in
Occident cu numerosi adepti si in Romania, inclusiv in randul persoanelor publice.

Intr-un oras din ce in ce mai cosmopolit si cu o elita consumatoare de divertisment sofisticat, Attraction Club este singurul club din Bucuresti unde cuplurile moderne si persoanele single pot sa se bucure de experienta
swingingului si sa alunge monotonia din viata de cuplu sau individuala, experimentand, daca doresc, sexul liber cu persoane single si alte cupluri din tara si strainatate.

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *