Andreea Spataru isi doreste, ca orice femeie, sa fie o mama perfecta si sa respecte orice decizie pe care copilul ei ar lua-o, atata timp cat ii va aduce fericire.


Acesta este motivul pentru care blonda cu ochi albastri a marturisit ca se va dezbraca impreuna cu fetita ei, Sofia Maria, intr-un pictorial incendiar in Playboy.

„Cand face fata mea 18 ani, vom poza amandoua in Playboy. Eu voi avea 42 de ani.

Ar fi culmea sa-i interzic daca ea si-ar dori acest lucru”, a declarat fosta concurenta de la „Dansez pentru tine”.

Cele doua locuiesc in Miami, impreuna cu iubitul, respectiv tatal, Sorin Marica:

„Ne distram de minune aici. Fiica-mea este mortala. Rade intruna, merge singura, are opt dinti, spune „mama”, „tata” si alte cuvinte pe limba ei si este pasionata de tehnologie: laptop, telefon si televizor. E o placere sa ne plimbam impreuna, cel mai mult ne place la Zoo, dar au fost zile cand iesirile deveneau un chin din cauza temperaturilor extrem de ridicate”.

Andreea Spataru are doar 25 de ani si a pozat deja de doua ori in revista pentru adulti Playboy, iar in luna mai a anului trecut a primit 3.000 de euro pentru un pictorial nud de gravida.

Marele eveniment va avea loc peste 17 ani, cand micuta Sofia Maria va deveni majora, asa ca mai avem de asteptat :)) asta daca fata o sa fie ‘doritoare‘ de … :D

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *