Anderlecht, New Saints, Hapoel Tel, Aviv Aktobe

In aceasta seara incepand cu ora 21:30 va avea loc returul Calificarilor din Champions League dintre Anderlecht si The New Saints care se va desfasura in orasul Brussel (Bruxelles) pe Stade Constant Vanden Stock.

Aceasta partida in tur sa terminat 1-3 in deplasare invingandu-o pe The New Saints fara drept de apel. In aceasta partida eu cred ca va fii un meci foarte usor pentru Anderlecht deoarece in campionat a inceput sezonul cu dreptul invingandu-o pe Eupen cu 4-1. The New Saint va incerca sa obtina victoria in acest meci si ii va trebui cam 3-0 ca sa se califice mai departe, The New Saints in campionat a batut pe Rhyl cu 1-3. Va fii un meci foarte deschis deoarece cred ca din prima repriza Anderlecht va rezolva meciul si va inscrie doua, trei goluri.

Anderlecht – The New Saints GSP TV, LIVE STREAM, DIGI TV, ONLINE

La fel ca in primul meci de calificare in Champion League, Hapoel Tel Aviv porneste mai greu in primul meci, in deplasare unde la fel ca in primul meci au facut un meci slab, dar totusi au reusit victoria cu 1-0 in fata formatiei Zeljeznicar, dar in retur in fata proprilor suporteri au reusit sa faca un meci foarte bun, unde au facut spectacol reusind chiar o victorie la scor 5-0. Aktobe Lento a reusit o victorie la limita printr-un gol marcat din penalty pe final de repriza, un meci slabut cu putine ocazii de poarta, dar sper sa avem parte de ocazii in retur in Israel unde israelienii vor face o atmosfera fantastica, vor pune presiune pe echipa adversa cat si pe proprii jucatori,deoarece vor dori o calificare in grupele CHL. Kazacii vin dupa un tur lejer cu Rustavi FC unde au scos o remiza 1-1 in deplasare si o victorie pe teren propriu cu 2-0.

Hapoel Tel – Aviv Aktobe GSP TV, LIVE STREAM, DIGI TV, ONLINE

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *