Anda Adam & Connect-R – Surrender (audio)

Ambitioasa si increzatoare in propriile forte, Anda Adam crede ca are toate sansele sa castige Eurovisionul. Cantareata va concura anul acesta la Oslo cu single-ul „Surrender”, o piesa in colaboare cu Connect-R si considera ca are toate calitatile pentru a ne reprezenta la concurs: piesa, voce, look si show.

Intr-un interviu oferit, Anda spune ca nu se gandise sa participe la Eurovision, insa faptul ca i-a placut piesa si ideea de a colabora cu Connect-R au facut-o sa accepe oferta.

Stiind ca „este un eveniment muzical cu o expunere foarte mare si daca esti norocos si te vede cine trebuie poti sa reusesti si pe piata internationala”, fosta vedeta Playboy considera ca cel ce ne va reprezenta trebui sa abordeze un stil modern, sa aiba un look occidental si un show care sa ii impresioneze pe toti.

Toate aceste lucruri le poate acoperi impreuna cu colegul ei de breasla.

Sincera sa fiu mi se pare oricum cea mai buna piesa dintre toate cele alese. Nu as fi spus acest lucru inainte sa fie publicate piesele celorlalti concurenti dar acum ca le-am auzit sunt foarte sigura pe ceea ce spun. Consider ca in 2010 la Eurovision nu e suficient sa te duci cu o piesa lenta in care sa arati lumii cat de mult poti tu sa urci cu vocea si in rest sa nu se intample nimic altceva„, a marturisit Anda.

Le dorim celor doi mult succes si ca sa vedem daca succesul este de partea lor, ar trebui sa fim cu ochii pe horoscop.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.