Alina Puscas goala si violenta la dus in Narcisa Salbatica!

Pentru rolul din “Narcisa sălbatică”, Alina Puşcaş a filmat câteva scene în penitenciar, unele dintre ele foarte violente. Conform scenariului, tânăra a trebuit să fie protagonista unei divergenţe între deţinute, neînţelegere care a degenerat într-o bătaie în toată regula.

Începând de azi, de la ora 20.00, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări telenovela “Narcisa sălbatică”, un frumos basm al timpurilor noastre. Povestea vieţii Narcisei, interpretată de Alina Puşcaş, se va desfăşura pe meleaguri româneşti, pornind dintr-un sat de munte şi ajungând până în inima Bucureştiului.

În primul episod, cel de azi, telespectatorii o vor putea vedea pe Narcisa închisă într- un penitenciar unde, la duşuri, trebuie să înfrunte, goală, mânia altor deţinute. Pentru scena duşului, Alina s-a pregătit două săptămâni luând lecţii de luptă de la doi cascadori. Din cauză că a dorit ca totul să pară cât mai veridic, frumoasa brunetă a dat un pumn cu mai multă forţă decât era necesar.

Alina Puşcaş (dreapta) trebuie să înfrunte, în primul episod al serialului, goală, la duşuri, mânia altor deţinute din penitenciar, rezultând o scenă plină de erotism şi de violenţă

S-a lovit la mână, fapt ce a dus şi la oprirea filmării, Alina având nevoie de îngrijiri medicale. “Am filmat o scenă de bătaie foarte agresivă la duşurile din penitenciar. Din cauza apei care curgea, era destul de dificil să nu ne lovim în realitate. La un moment dat, trebuia să mă întorc şi să dau cu pumnul. Mâna s-a umflat foarte tare şi a trebuit să fugim repede la dispensarul din penitenciar”, ne-a povestit Alina.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.