Alimentara epocii de aur este un nou concurs organizat pe site-ul libertatea.ro. (click pe imagine!)

– VOTEAZA-MA! http://alimentara.libertatea.ro/Thecrazyest MULTAM! –

Cum se joaca? simplu: iti faci un cont si alegi un nume pentru magazinul tau, apoi trimiti link-ul prietenilor tai pentru a te vota (fiecare vot iti aduce produse noi in magazin), deschizi magazinul ora de ora si vinzi marfa oamenilor de la coada… :)) strange cei mai multi bani si castiga.

Cum fac bani? simplu: in contul tau vei vedea un link pe care trebuie sa il dai mai departe la prieteni sau pe diferite retele sociale, astfel dupa ce un prieten introduce codul de securitate tu primesti produse noi si pe care poti sa le vinzi in o data pe ora (din butonul Deschide Magazin) pentru a transforma marfa in bani si a castiga concursul. Pretul produselor creste in functie de credibilitatea magazinului tau care este influentata de numarul de deschideri din ultimele 24h. deci trebuie sa vinzi cat mai mult.. daca este posibil in fiecare ora 24/24.

Taxe, spagi, bonusuri: din cand in cand magazinul tau este luat sub vizorul diferitelor institutii de stat si ori trebuie sa platesti la bugetul de stat o amenda ori functionarului o amenda uriasa… :)) ca in viata reala. dar nu se abat asupra ta doar rele deoarece mai ai si prieteni care te ajuta cu produse noi sau bonusuri astfel incat bugetul tau sa creasca mai usor.

Concursul se desfasoara in perioada 20 septembrie 2010 – 17 octombrie 2010, iar premiile pe care le pute-ti castiga sunt:

Premiul I – un sejur in Rusia pentru doua persoane care vor vizata orasele Moscova si Sankt Petersburg;
Premiul II – se acorda urmataorelor doua persoane clasate care vor pleaca intr-un circuit in Budapestea, Viena, Praga, Brno si Bratislava;
Premiul III – se acorda celor clasati pe locurile 4-13 si vor primi produse promotionale Libertatea;

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *