Se pare ca domnisoarele care se lupta sa il cucereasca pe Catalin Botezatu nu sunt prea cuminti, avand in spate un trecut presarat cu picanterii. Daca Bianca Dragusanu, fosta iubita a designerului, a avut

si ea cateva experiente care i-au lasat cu gura cascata pe romani, de ce sa se lase mai prejos cele 22 de concurente?!

Si asa cum era de asteptat, presa a inceput deja sa faca investigatii serioase in ceea ce le priveste pe fetele lui Bote. In urma cu putin timp s-a descoperit ca noua „blonda a lui Bote”, Violeta Babliuc, a pozat nud cand avea doar 19 ani, in urma cu cinci ani.

Astazi, este randul Alexandrei Epure, o alta concurenta sexy, care se mandreste cu mai mult decat niste simple poze nud. Tanara obisnuia sa ofere spectacole erotice, alaturi de o alta femeie si un barbat. Cei trei se mangaiau si se sarutau pe scena, spre deliciul celor prezenti la show.

Asa demonstreaza Alexandra ca este o femeie lipsita de inhibitii, care adora sa fie privita si admirata in timp ce isi expune formele in show-urile erotice. Nu rata in aceasta seara premiera reality-show-ului „Burlacul”, de la orele 20:30, la Antena 1!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *