Alexandrei Epure si Bote, show erotic in club!

Se pare ca domnisoarele care se lupta sa il cucereasca pe Catalin Botezatu nu sunt prea cuminti, avand in spate un trecut presarat cu picanterii. Daca Bianca Dragusanu, fosta iubita a designerului, a avut

si ea cateva experiente care i-au lasat cu gura cascata pe romani, de ce sa se lase mai prejos cele 22 de concurente?!

Si asa cum era de asteptat, presa a inceput deja sa faca investigatii serioase in ceea ce le priveste pe fetele lui Bote. In urma cu putin timp s-a descoperit ca noua „blonda a lui Bote”, Violeta Babliuc, a pozat nud cand avea doar 19 ani, in urma cu cinci ani.

Astazi, este randul Alexandrei Epure, o alta concurenta sexy, care se mandreste cu mai mult decat niste simple poze nud. Tanara obisnuia sa ofere spectacole erotice, alaturi de o alta femeie si un barbat. Cei trei se mangaiau si se sarutau pe scena, spre deliciul celor prezenti la show.

Asa demonstreaza Alexandra ca este o femeie lipsita de inhibitii, care adora sa fie privita si admirata in timp ce isi expune formele in show-urile erotice. Nu rata in aceasta seara premiera reality-show-ului „Burlacul”, de la orele 20:30, la Antena 1!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.