George Vintila si Claudiu Sara sunt prezentatorii emisiunii „Alarma cu Sara si Vintila”, pe care o puteti asculta de luni pana vineri, de la 6:30 la 10:00, la Pro Fm.

Cei doi s-au gandit ca o voce feminina ar anima atmosfera din platoul emisiunii, asa ca si-au luat nu una, ci doua super asistente.

Larisa si Alexandra, o bruneta, respectiv blonda, sunt fetele pe care le puteti asculta la „Alarma cu Sara si Vintila”, unde vor reusi sa se faca remarcate datorita culturii generale, ci nu a calitatilor fizice. „La radio nu cred ca are loc oricine, trebuie sa ai un pic de cultura generala. Nu trebuie doar sa iti misti putin fustita, sa dansezi si sa spui glume proaste”, le inteapa pe asistentele TV Alexandra, blonda lui Sara si Vintila.

Larisa, asistenta bruneta, este increzatoarele in echipa pe care o formeaza cu Alexandra: „Sunt convinsa ca o sa reusim sa fim mai populare ca Bianca Dragusanu si Daniela Crudu„.

Claudiu Sara, unul dintre prezentatori, ne asigura ca sexy-asistentele de la radio nu au rol de decor, ca multe alte prezente feminine de la TV.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *