Mihail Dumitru, Sebastian Vladescu, Mihai Seitan, Gabriel Sandu, Adriean Videanu si Radu Berceanu sunt ministrii care vor pleca din Guvernul Boc.


Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, urmeaza sa fie inlocuit cu senatorul PDL Anca Boagiu, care a mai exercitat aceasta functie, au declarat pentru Mediafax surse din conducerea partidului.

Adriean Videanu vrea sa plece din Guvern, ca sa aiba timp de partid! Ministrul Economiei se va alatura astfel ministrilor Mihail Dumitru, Sebastian Vladescu si Mihai Seitan, care au confirmat deja remanierea lor. De asemenea, Radu Berceanu este pe „lista neagra”. Viitorul ministru al Economiei ar putea fi deputatul Ion Ariton, potrivit lui Videanu.

Surse din conducerea PDL au declarat, joi, pentru Mediafax, ca remanierea lui Gabriel Sandu va fi supusa aprobarii Colegiului Director al PDL si ca portofoliul Comunicatiilor ar putea fi preluat de catre deputatul PDL Valerian Vreme, parlamentar de Bacau, vicepresedinte al Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor din Camera.

Anterior, „Gandul” a scris ca numele luat in calcul pentru portofoliul Comunicatiilor ar fi cel al sefului Oracle Romania, Sorin Mandrutescu.

Ministrul Agriculturii Mihail Dumitru a declarat, joi, pentru Mediafax, ca a fost invitat de premier la Palatul Victoria, Emil Boc informandu-l ca se afla pe lista ministrilor care vor fi remaniati si multumindu-i pentru colaborare, el luandu-si cu aceasta ocazie ramas bun de la seful Guvernului.

Premierul Emil Boc l-a anuntat, joi, pe Sebastian Vladescu, ca a fost demis din functia de ministru al Finantelor Publice in cadrul remanierii Guvernului, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Ministrul Muncii, Mihai Seitan, care a avut, joi, o discutie separata la Guvern cu premierul Emil Boc, este pe lista celor care ar urma sa fie remaniati, in timp ce Radu Berceanu, care s-a aflat si el la Palatul Victoria nu se afla pe aceasta lista, au declarat surse din partid.

Premierul Emil Boc a declarat, aseara, ca a prezentat parlamentarilor PDL doua variante – depunerea mandatului intregului Guvern sau continuarea cu un Cabinet remaniat – optiunea alesilor democrat-liberali fiind cea legata de remaniere.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *