Adi Mutu a consumat droguri in Fiorentina – Bari

Sibutramina, substanţa găsită în corpul lui Adi Mutu, făcea parte dintr-un medicament pe care fotbalistul l-a primit din România, de la mama sa.

Prin cele şapte goluri marcate în primele cinci meciuri din 2010, Adi Mutu a intrat în atenţia întregii lumi, românul fiind unul dintre cei mai prolifici golgheteri din campionatele importante ale Europei.

Forma fizică impresionantă a „Briliantului” şi-a găsit rapid o explicaţie: decarul „viola” a jucat sub influenţa substanţelor interzise, cel puţin în partida Fiorentina – Bari (2-1) de la data de 10 ianuarie, atunci când „Fenomenul” a înscris un gol.

Aşadar, după episodul „Cocaina de la Chelsea, Mutu este lovit din nou de păcatul drogurilor. Vestea a picat ca un trăznet în după-amiaza zilei de ieri, la ora 16.10, în timpul unui antrenament efectuat de echipa italiană.

Surprins, jucătorul a părăsit imediat terenul şi s-a baricadat în vestiare, alături de oficialii Fiorentinei, pentru a pune la punct strategia de apărare.

Din primele informaţii, se pare că Mutu a apelat fără acordul medicilor de la club la un medicament care conţinea subitramină, recomandat şi trimis din ţară chiar de către mama sa, Rodica.

Controlul antidoping care îl incriminează pe Mutu a fost efectuat de Comitetul Olimpic Italian (CONI), şansele ca rezultatul probei B să fie negative fiind extrem de mici.

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *